Tak til alle der var til J-Popcon 2015

Nat_Tegneserie_portraet_EliseRosberg
Tak til alle der var til J-Popcon 2015 og især til alle kunstnerne i Artist Alley!

Selvom det var rimelig kaotisk til tider at være frivillig, så var det en fornøjelse at møde så mange talentfulde, seje og søde mennesker!
Jeg er så stolt over at have været repræsentant for de 30+ unge kunstnere der sad ved borde i Artist Alley i 3 dage i træk og solgte deres ting samtidigt med de tegnede, animerede, syede, craftede og networkede!

Især tusind tak til de tre kunstnere der vandt Artists Alley priserne, og var så modige at komme op på den skræmmende store scene sammen med mig til afslutningsceremonien. Især fordi vi jo oprindeligt blev briefet forkert om hvilken sidetrappe vi skulle op af, så vi endte med at skulle rende over for at finde nye sæder på forreste HØJRE række efter publikum var blevet lukket ind i Øksnehallen!!
Nu glæder jeg mig bare til at se de pressebilleder, der blev taget af os 😀

Vindernavnene J-Popcon Artist Alley 2015
Bedste Tegnende Kunstner: Amine Amalie Bjerregaard Petersen
Bedste Craft/Håndværk: Anja Silja Mäkinen
Bedste Dekorerede Stand: Thea Conner

Også tusind tak til svenske Elise Rosberg som har tegnet dette fine manga-portræt af mig, og som holdt øje med min stand hver gang jeg var ude at rende, fordi hun var min nabo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *